Besplatna dostava za
narudžbe iznad 66 €

Opći uvjeti dostave

 

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjete dostave robe!

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

  • Dostava kurirskom službom (trošak dostave će biti obračunat u košarici)
  • Preuzimanje robe osobno u prostoru Azaria d.o.o. (Vrbik10a, 10 000 Zagreb)
  • U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem e-maila info@qushin.com

Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa 3.800,00 HRK, te Azaria d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da određenu robu ne šalje pouzećem.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Azaria d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

 

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom

 

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun Azaria d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu.

Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.

Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.

Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati.

 

Ako naručena roba nije isporučiva, Azaria d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije sljedeći dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara Azaria d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Za povrate sredstava obavezno moramo imati sljedeće Vaše podatke:

  • Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta
  • Broj tekućeg ili žiro računa (IBAN)
  • Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun
  • Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi s osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća/obrta
  • OIB građana fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća/obrta