Besplatna dostava za
narudžbe iznad 66 €

O Nama

Sve na ovom svijetu ima svoju posebnu priču. Tako i Qushin ima samo svoju...


Glavni krivac za početak ove priče je jedan bijeli dlakavac imenom Bak.

   

Od prvog dana otkad je postao članom naše obitelji gledam ga kako uživa namještajući svoju njušku na naše jastuke. Od prvog dana sam mu htjela kupiti najmekši i najljepši jastuk na kojem će sanjati svoje najluđe snove, ali i jastuk kojeg ću jednostavno moći oprati kada poslije kiše dođemo s mokrim i blatnim šapama.

Željela sam jastuk kojeg neću morati skrivati u ormar kada nam dođu gosti, jastuk koji će dekorativno lijepo pasati u svaki interijer, ali biti i iznimne kvalitete. Tako je nastao Qushin (kušin).

Danas je Qushin europski brend za kućne ljubimce čiji se proizvodi proizvode i prodaju u EU. Osim dizajnerskih visokokvalitetnih Qushin jastuka i Qushin2go prostirki, u ponudi je i kolekcija dekorativnih jastuka Qushin Home te kolekcija Qushin Yacht za pse koji borave na brodovima. Poanta cijele Qushin priče je proizvodima za kućne ljubimce dati i tu bitnu estetsku komponentu. Svi proizvodi se mogu uskladiti i time postati lijep dekorativni dodatak svakog interijera.

U svaki Qushin proizvod utkano je puno ljubavi kao i vizija kojoj težimo; usrećiti svakog psa i uljepšati svaki dom. Iz tog razloga volimo reći da mi u Qushinu imamo najbolji posao na svijetu, posebno kada dobijemo slike sretnih njuški na našim proizvodima. A znate li zašto psi toliko vole Qushin? Zato što i oni znaju prepoznati kvalitetu :)