Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn

Uživajte u proljeću uz našu novu kolekciju za šetnju sa stilom!

27.3.2021. 06:51

Proljeće je stiglo, priroda se budi, a naše su njuškice i više nego spremne za duge šetnje pod proljetnim suncem. Nestrpljivi smo i mi, pogotovo nakon što smo vam proteklih mjeseci marljivo spremali novu kolekciju neizostavnih proizvoda za nadolazeće proljetne dane. Torbe za pse, torbice za šetnju, ogrlice i povodnici u 5 različitih boja, ovog proljeća ponosno izlaze iz Qushin radionice kako bi krasile živote mnogim njuškicama sa stilom. Vrijeme je da vam ih napokon predstavimo!

 

Torbe za pse

Torbe za pse zaštitno su lice nove kolekcije. Privlače najviše pažnje i teško im je odoljeti, pogotovo ako zamislimo sve malene glavice koje će ovog proljeća znatiželjno viriti iz njih. Ove vesele torbe ručno su izrađene od najkvalitetnije premium eko kože, baš kao i svi ostali proizvodi iz nove kolekcije. Dimenzije 40x30x20cm prikladne su za pasmine do 6kg, a moderni i suvremeni dizajn koji dolazi u 5 različitih boja lako je uklopiv u svačiji stil. Dodatak svakoj torbi je i multifunkcionalna marama koju osim kao ukras torbi možete koristiti i na razne druge načine - opcija je bezbroj, a izbor je samo na vama!

Torba Jade

 

Torba Amber

 

Torba Sienna

 

Torba Noya

 

Torba Alessa

Cijena svake torbe iznosi 1.290,00 kn, a pronaći ih možete na sljedećem linku: www.qushin.hr/shop/setnja/torbe/

 

Torbice za šetnju

Osim torbama za pse, naša nova kolekcija obogaćena je još jednom vrstom torbice. Mala multifunkcionalna torbica dimenzija 13x18 cm osmišljena je za nošenje poslastica, mobitela, vrećica za izmet ili svega ostalog bez čega ne možete zamisliti šetnju s vašim ljubimcem. Ručno je izrađena od premium eko kože, a može se nositi i koristiti na nekoliko različitih načina.

Prvi način: Prikvačite torbicu za povodnik. Tada ćete dobiti praktičan duo koji će vam olakšati svakodnevne šetnje i zbog kojeg će vaša njuškica biti glavna faca u kvartu!

Drugi način: Ako ste torbicu namijenili za držanje mobitela dok ste u šetnji ili ako preferirate nositi poslastice ili vrećice za izmet bliže vama, prikvačite torbicu za držač remena na hlačama i imajte sve što vam treba pri ruci!

Torbice za šetnju također dolaze u 5 boja – Jade, Amber, Sienna, Noya i Alessa, a cijena im iznosi 179,00 kn.

Pronaći ih možete na sljedećem linku: https://www.qushin.hr/shop/setnja/torbice/

 

Ogrlice

Neizostavan detalj za svaku bezbrižnu šetnju sa stilom je i odgovarajuća ogrlica za ljubimca. Naša nova kolekcija donosi vam čak 3 veličine ogrlica koje dolaze u 5 boja -  Jade, Amber, Sienna, Noya i Alessa. Ogrlice u sad već prepoznatljivim Qushin bojama savršeno će pristajati svim njuškicama za što su se posebno pobrinule vrijedne ručice iz naše radionice. Ove ogrlice su, kao i svi ostali proizvodi, rađene od premium eko kože, a cijena ogrlice ovisi o njezinoj veličini. Dostupne veličine su S (25-35 cm), M (36-48 cm) i L (50-62 cm). Cijena S veličine je 199,00 kn, M veličine 239,00 kn te L veličine 289,00 kn.

Pronaći ih možete na sljedećem linku: https://www.qushin.hr/shop/setnja/ogrlice/

 

Povodnici

Uz ogrlicu, za trendy proljetni look trebat će vam i novi i kvalitetni povodnik. Naš novi povodnik dugačak je 120 cm te dolazi u 5 različitih boja - Jade, Amber, Sienna, Noya i Alessa. Boju možete odabrati sukladno boji ogrlice, a možete biti i ekstra originalni i maštoviti pa kombinirati boje i prirediti svom ljubimcu pravu malu proljetnu rošadu. Na povodnik još prikvačite i Qushin torbicu za šetnju i spremni ste za vaše svakodnevne proljetne avanture!  

Cijena povodnika je 239,00 kn.

Pronaći ih možete na sljedećem linku: https://www.qushin.hr/shop/setnja/povodnici/

Sve ove proizvode, kao i ostale u ponudi, možete pogledati i u našem showroomu na adresi Vrbik 10a u Zagrebu. Radno vrijeme showrooma je od 9 do 17 sati te subotom od 9 do 13 sati. Vidimo se!

Objavljeno u News Od

Iva Goluža