Besplatna dostava za
narudžbe iznad 66 €

Upoznajte Ponga – Qushinovu njušku mjeseca travnja!

17.4.2021. 11:07

Naša njuškica mjeseca travnja Pongo je šarmantan mačak starije dobi kojeg slobodno možemo nazvati “cool djedom” pošto je lista njegovih karakteristika podosta jedinstvena i zanimljiva unatoč njegovoj dobi. Njegova vlasnica Hana tvrdi kako ne zna koliko je točno star s obzirom na to da ga je udomila prije 2 godine kada je već bio srednje dobi. Unatoč tome, Hana svejedno zaključuje kako je Pongo podosta star pa ga i sama zove “cool djedom”.

Nakon što je udomila Ponga, Hana je uočila da su oni podosta slični. Oboje se vole slikati i pozirati pa to često rade zajedno, a Pongova ljubav prema poziranju je toliko velika da mu je s razlogom donijela titulu Qushinove njuškice mjeseca!

Osim poziranja i slikanja, Pongo uživa u spavanju i hrani, toliko da ne može podnijeti biti bez hrane pa mijauče iz petnih žila kada je gladan! To možemo povezati i s njegovim karakterom – težak je, tvrdoglav, izdržljiv, ali je ujedno i “pekmez”.

Ono što nas je iznenadilo je da je Pongo vrlo ljubomoran i da ne podnosi ostale mačke. Kada kažemo ne podnosi, to uistinu i mislimo – toliko voli svoj mir da tuče Haninog drugog mačka Crnku, na kojeg je također i vrlo ljubomoran. Ne brini Pongo, nemaš razloga biti ljubomoran – jedinstven si i voljen, a sada te poznaje i cijeni na tisuće ljudi iz Qushinove zajednice! Hvala ti što si sudjelovao u našem izboru i što nosiš titulu Qushinove njuške mjeseca travnja. Nadamo se da te naš poklon paketić iznenadio <3

Osim Pongu, moramo se zahvaliti i svim ostalim njuškicama koje su sudjelovale u našem izboru. Sve su predivne i posebne svaka na svoj način i upravo zbog toga jedva čekamo sljedeći izbor za Qushinovu njušku mjeseca koji će se održati već za tjedan dana kada će netko od svih tih predivnih njuškica ponovno imati priliku postati sljedeća Qushinova njuška mjeseca!

Hvala vam svima još jedanput, a našem Pongu i ovim putem čestitamo na osvojenoj nagradi!

Objavljeno u News Od

Iva Goluža