Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn

NOVO! Qushin za njuškice do 5 kg

18.10.2017. 08:55

Ove jeseni pripremili smo nešto novo za naše najmanje njuškice te od sada i oni mogu uživati u najmekšim Qushin jastucima. Samo za pse i mace do 5 kg u ponudi su XS/S Qushin jastuci u veličini 40x55x7cm.

Inače, svi Qushin jastuci punjeni su najkvalietnijim polyfiber punilom koje se optimalno rasporedi po jastuku i tako pruža savršenu udobnost. Kako bi punjenje bilo što dugotrajnije, zaštitili smo ga nepromočivom mikrofibrom koja propušta zrak tako da samo punjenje nije potrebno prati, već je dovoljno prebrisati vlažnom krpom. Osim nepromočivosti, karakteristika ove mikrofibre je i čvrstoća. Naime, radi se o čvrstom i gustom materijalu kroz kojeg se dlake vrlo teško ili gotovo nikako ne probijaju te ne postoji mogućnost da će ući u samo punjenje. Na to sve tek dolazi pamučna navlaka koja se vrlo jednostavno održava, pere i skida.

Ne zaboravite da izbor mjesta i ležaja također može utjecati na spavanje vašeg ljubimca. Najvažnije je da mu osigurate čisto i udobno mjesto na kojem će opušteno sanjati o nekim novim avanturama. Možda je vrijeme za jedan supersoft Qushin jastuk?!

Objavljeno u News Od

Iva Goluža