Besplatna dostava za
narudžbe iznad 66 €

Qushin Sofa - EPDA 2021 Gold Winner

20.9.2021. 15:52

Znali smo da će Bak zauvijek ostati prisutan u Qushinu, ali ovo, ovo ipak nismo očekivali! Nakon dana prepunog tuge koji je u potpunosti slomio i dotukao cijelu našu Qushin zajednicu, nakon razmišljanja kako uopće dalje bez najvoljenijeg člana Qushina, dočekala nas je najljepša vijest - simbol nade, vjetar u leđa i ostvaranje one stare izreke kako poslije kiše uvijek dolazi sunce. Jedino je drugačije što se u ovom slučaju Bak pobrinuo da nama sunce zasja u nevjerovatno kratkom roku!

Osvojili smo European Product Design Award za naš Sofa kušin!!! Zlato dolazi u Zagreb, u Hrvatsku, u naš mali, ali očito veliki QUSHIN!! Dizajn kušina Sofa potpisuje osnivačica i vlasnica brenda Qushin, Iva Goluža!

Hvala svima koji su oduvijek vjerovali u nas, hvala svima koji su obožavali Baka, suosjećali s nama u ovom teškom razdoblju, zvali, slali poruke, mislili na nas... Ne možemo vam dovoljno zahvaliti... Upravo zbog vas moramo dalje. Ova nagrada podsjetila nas je na našu misiju - dizajnirati i stvarati najljepše i najmekše kušine za sve vaše njuškice, kako bi živjele što ljepši život. Kako bi živjele onako kako je Bak živio! A drago nam je da je to prepoznato i na svjetskom nivou. <3

 

Objavljeno u News Od

Iva Goluža