Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn

NOVO: Qushin Nest linija jastuka

8.9.2019. 13:09

 

S ponosom vam predstavljamo našu novu liniju jastuka za kućne ljubimce – Qushin Nest. Uz našu standardnu liniju super mekanih jastuka pravokutnog oblika iz Qushin Cloud linije, sada su dostupni i jastuci gnjezdastog oblika iz Nest linije.

Ono po čemu se jastuci iz Nest linije razlikuju od svih sličnih jastuka na tržištu su naravno, Qushinovi prepoznatljivi dezeni tkanina te to što su dvostrani, odnosno mogu se koristiti obje strane jastuka. Okvir jastuka samo jednostavno preokrenete i dobijete "drugi" jastuk.

Dolaze u 3 veličine. Veličina XS/S za pse do nekih 6 kg, S/M do nekih 17 kg i najveći M/L za velike njuške do cca 35 kg. Za sve veće pasmine, preporučujemo veličinu L/XL iz Qushin Cloud linije.

Jastuci iz nove Nest linije su perivi, ali za razliku od Cloud linije jastuka, navlake se ne skidaju jer je cijeli jastuk u jednom komadu, što znači da je okvir jastuka učvršćen za središnji dio te se jastuk cijeli pere u perilici na nižim temperaturama. Jedino za pranje M/L veličine (najveća veličina u Nest liniji) morat ćete se obratiti profesionalnim praonicama jer ta veličina ne stane u kućne perilice.

Vanjska navlaka je od 100% pamučnog platna, a punjenje je antialergijski polyfiber s kojim se pune i jastuci za ljude.

Iskoristite besplatnu dostavu cijeli 9. mjesec te posjetite našu web stranicu www.qushin.hr i odaberite svojem ljubimcu jastuk kojeg će obožavati!

Objavljeno u News Od

Iva Goluža