Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn

Qushin® jastuci za pse - jedinstveni na tržištu

10.3.2018. 10:26

Qushin® jastuci za pse osim po svojim prepoznatljivim navlakama, jedinstveni su na tržištu po svojem antialergijskom punjenju koje možete sada i sami regulirati sukladno potrebama vašeg ljubimca.

Već je poznato da su Qushin® vanjske navlake izrađene od 100% pamuka, da imaju patentni zatvarač koji omogućava jednostavno skidanje te time i održavanje i pranje same vanjske navlake. Iako svi mi na prvu najveću pažnju pridajemo vanjskom izgledu proizvoda, ono što Qushin®  jastuke za pse čini posebnima na tržištu je zapravo ono što se ne vidi na prvu. To je unutarnja navlaka Qushin® jastuka. Zanima vas zašto?!

Osim što je od nepromočivog čvrstog materijala koji ne šuška (znamo da se naše najdraže njuške često boje tog zvuka šuškanja), ali što je iznimno važno, ta tkanina diše što znači da propušta zrak, što je pak neophodno u borbi protiv grinja i ostalih sitnih bića koja žive u svim jastucima i ležajevima vašeg kućnog ljubimca.

Kako bi ta borba bila još učinkovitija, i unutarnjoj navlaci dodali smo patentni zatvarač. Time se kušin lakše i efikasnije provjetrava, a i samo punjenje će biti dugotrajnije ukoliko ga s vremena na vrijeme protresete i „promiješate“. Isto tako, na taj se način vrlo jednostavno regulira i količina punjenja (neki dlakavci vole deblje, neki tanje jastuke), a nakon dužeg vremenskog perioda moguća je i promjena samog punjenja.

 

Ove karakteristike su od velike važnosti osobito kod M/L i L/XL veličina Qushin® jastuka jer se one zbog svoje veličine ne mogu prati u perilici rublja. Na ovaj način koji smo opisali i jastuci većih pasmina biti će bez neugodnih mirisa i grinja.

Qushin®  jastuk za kućne ljubimce puno je više od atraktivne vanjske navlake. Zahvaljujući svojim specifičnim karakteristikama Qushin® jastukom za pse osigurat ćete svojem najdražem dlakavom prijatelju zdravo i udobno spavanje.

 

 

Objavljeno u News Od

Iva Goluža