Besplatna dostava za
narudžbe iznad 66 €

Koji model Qushin jastuka je najbolji za vašeg ljubimca?! Qushin Cloud ili Qushin Nest?!

6.10.2019. 23:32

Dvoumite se između Cloud i Nest modela?! Niste sigurni koji model jastuka bi bio najbolji za vašu najdražu njušku?! Znamo da za svog ljubimca želite odabrati najbolje, ali vjerujte, koji god model odaberete, vaš ljubimac će biti prezadovoljan. Temeljna razlika, osim u samom izgledu ta dva modela jastuka, je u održavanju. Oba su jako udobna, ali ono što ih najviše razlikuje je to da se kod Cloud modela navlaka skida i punjenje jastuka se može regulirati. Isto tako, ukoliko imate Cloud model, možete kasnije kupovati i mijenjati samo navlake, kao i ispunu unutarnjeg  jastuka.

Ne morate se bojati da će vaš ljubimac „pasti“ sa Cloud jastuka jer će se on formirati i dobiti s vremenom isto taj „gnjezdasti“ oblik. Ukoliko se radi o štencu, tada preporučujemo da izvadite neku količinu punjenja, a kada vaš ljubimac malo poraste, vrlo jednostavno vratite tu količinu punjenja u unutarnji jastuk. Osim mogućnosti reguliranja punjenja jastuka, ono što Cloud model čini specifičnim je unutarnja nepromočiva navlaka koja dodatno štiti ispunu jastuka od nekih mogućih „mokrih“ nezgoda. Za Qushinetto, naš dodatak za glavu, zasigurno ste čuli i on isto tako čini Cloud model jedinstvenim na tržištu, a dizajniran je kako bi vašem ljubimcu pružili još udobnije spavanje. Cloud model dolazi u 4 veličine: XS/S, S/M, M/L I L/XL.

Nest model je model za sve njuškice koje vole ući u jastuk, a ne popet se na njega. Njega smo napravili u jednom komadu i njegova se navlaka ne može skidati, ali se zato kompletan jastuk može preokrenuti. S obzirom da se Nest model radi iz 2 različita materijala (kombiniramo naše Qushin dezene s nekom jednobojnom bojom), zapravo u jednom jastuku dobijete dva jastuka. Nest model se kao i Cloud jednostavno održava. Njega cijelog možete prati u mašini. Jedini problem je veličina M/L koja vam neće stati u nijednu kućnu perilicu, pa bi se trebao prati u profesionalnim čistionicama. Za razliku od Clouda, Nest dolazi u 3 veličine: XS/S, S/M i M/L. Za veće pasmine, ipak preporučujemo Cloud model.

Nadamo se da smo vam bar malo olakšali odabir. Isto tako, na našem Qushin Pet Products kanalu na YouTubeu možete pogledati video o razlikama između Cloud i Nest modela. Link za video je https://bit.ly/31WfslI. Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na info@qushin.com ili preko naših društvenih mreža. Isto tako, uvijek nas možete doći dosjetiti u naš showroom u Zagrebu na adresi Vrbik 10a gdje nam se nalazi i naša mala tvornica kušina u kojoj već četvrtu godinu nastaju najudobniji i najljepši jastuci za ljubimce kojeg ćete obožavati i vi, a ne samo vaš ljubimac.

Objavljeno u News Od

Iva Goluža