Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Naša njuškica mjeseca svibnja je ušminkani psić Zeus koji je svojim karakterom i slatkoćom osvojio srca svojih vlasnika već na prvi pogled, a njegova predivna njuškica šarmirala je i sve vas jer je ovog mjeseca Zeus uvjerljivo osvojio najviše vaših lajkova i time postao Qushinova njuška mjeseca svibnja! Sada je vrijeme da ga bolje upoznate!

Objavljen Od Iva Goluža

Nakon što smo krajem ožujka uspješno održali izbor za Qushinovu njušku mjeseca, dobili smo njuškicu s najviše vaših simpatija i lajkova – preslatkog mačka Ponga! Sada je vrijeme da ga bolje upoznate!

 

Objavljen Od Iva Goluža

Zavirite u Qushin Showroom

27.3.2021. 12:18

Želite nas upoznati i vidjeti uživo sve naše Qushin proizvode?! Nema problema. Posjetite nas u našem novo uređenom Showroomu u Zagrebu na adresi Vrbik 10a svakog radnog dana od 9 - 17 sati te subotom od 9 - 13  sati. 

Objavljen Od Iva Goluža

Proljeće je stiglo, priroda se budi, a naše su njuškice i više nego spremne za duge šetnje pod proljetnim suncem. Nestrpljivi smo i mi, pogotovo nakon što smo vam proteklih mjeseci marljivo spremali novu kolekciju neizostavnih proizvoda za nadolazeće proljetne dane.

Objavljen Od Iva Goluža

Black Friday u Qushinu

27.11.2020. 22:45

Black Friday kod nas traje cijeli vikend. Uz kod: blackfriday20 ostvarite 20% popusta na SVE Qushin proizvode.

Objavljen Od Iva Goluža

Psi i korona virus

13.3.2020. 14:30

Korona virus je fenomen koji je u trenu uzdrmao cijeli svijet. Mišljenja su podijeljena, a reakcije različite. U posljednjih nekoliko tjedana navikli smo slušati o ovom brzorastućem virusu te vjerujemo da smo nakon svega i više nego dobro informirani. Ipak, ono što našu Qushin zajednicu posebno zanima je, utječe li ovaj virus na naše najdraže njuške te što možemo učiniti kako bismo spriječili njegovu pojavu ili širenje?

Objavljen Od Iva Goluža

Svaki pas ima svoj način ponašanja i ono nešto što ga čini jedinstvenim i nama najposebnijim. Unatoč tome, postoje i oni učestali pa možda čak i neobični načini ponašanja koji su karakteristični za velik broj pasa. Neobične stvari koje psi rade sastavni su dio svakodnevnice jednog vlasnika psa, a zašto ih mnogi ljubimci rade, saznajte u nastavku

Objavljen Od Iva Goluža

Dvoumite se između Cloud i Nest modela?! Niste sigurni koji model jastuka bi bio najbolji za vašu najdražu njušku?! Znamo da za svog ljubimca želite odabrati najbolje, ali vjerujte, koji god model odaberete, vaš ljubimac će biti prezadovoljan.

 

Objavljen Od Iva Goluža

Besplatna dostava

14.9.2019. 09:55

 

Iskoristite besplatnu dostavu u 9. mjesecu na SVE narudžbe i razveselite svog ljubimca najudobnijim jastukom.

 

Objavljen Od Iva Goluža

 

S ponosom vam predstavljamo našu novu liniju jastuka za kućne ljubimce – Qushin Nest. Uz našu standardnu liniju super mekanih jastuka pravokutnog oblika iz Qushin Cloud linije, sada su dostupni i jastuci gnjezdastog oblika iz Nest linije.

Objavljen Od Iva Goluža
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4