Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zavirite u Qushin Showroom

27.3.2021. 12:18

Želite nas upoznati i vidjeti uživo sve naše Qushin proizvode?! Nema problema. Posjetite nas u našem novo uređenom Showroomu u Zagrebu na adresi Vrbik 10a svakog radnog dana od 9 - 17 sati te subotom od 9 - 13  sati. 

Objavljen Od Iva Goluža

Proljeće je stiglo, priroda se budi, a naše su njuškice i više nego spremne za duge šetnje pod proljetnim suncem. Nestrpljivi smo i mi, pogotovo nakon što smo vam proteklih mjeseci marljivo spremali novu kolekciju neizostavnih proizvoda za nadolazeće proljetne dane.

Objavljen Od Iva Goluža

Black Friday u Qushinu

27.11.2020. 22:45

Black Friday kod nas traje cijeli vikend. Uz kod: blackfriday20 ostvarite 20% popusta na SVE Qushin proizvode.

Objavljen Od Iva Goluža

Psi i korona virus

13.3.2020. 14:30

Korona virus je fenomen koji je u trenu uzdrmao cijeli svijet. Mišljenja su podijeljena, a reakcije različite. U posljednjih nekoliko tjedana navikli smo slušati o ovom brzorastućem virusu te vjerujemo da smo nakon svega i više nego dobro informirani. Ipak, ono što našu Qushin zajednicu posebno zanima je, utječe li ovaj virus na naše najdraže njuške te što možemo učiniti kako bismo spriječili njegovu pojavu ili širenje?

Objavljen Od Iva Goluža

Svaki pas ima svoj način ponašanja i ono nešto što ga čini jedinstvenim i nama najposebnijim. Unatoč tome, postoje i oni učestali pa možda čak i neobični načini ponašanja koji su karakteristični za velik broj pasa. Neobične stvari koje psi rade sastavni su dio svakodnevnice jednog vlasnika psa, a zašto ih mnogi ljubimci rade, saznajte u nastavku

Objavljen Od Iva Goluža

Dvoumite se između Cloud i Nest modela?! Niste sigurni koji model jastuka bi bio najbolji za vašu najdražu njušku?! Znamo da za svog ljubimca želite odabrati najbolje, ali vjerujte, koji god model odaberete, vaš ljubimac će biti prezadovoljan.

 

Objavljen Od Iva Goluža

Besplatna dostava

14.9.2019. 09:55

 

Iskoristite besplatnu dostavu u 9. mjesecu na SVE narudžbe i razveselite svog ljubimca najudobnijim jastukom.

 

Objavljen Od Iva Goluža

 

S ponosom vam predstavljamo našu novu liniju jastuka za kućne ljubimce – Qushin Nest. Uz našu standardnu liniju super mekanih jastuka pravokutnog oblika iz Qushin Cloud linije, sada su dostupni i jastuci gnjezdastog oblika iz Nest linije.

Objavljen Od Iva Goluža

Dragi naši Qushinoljupci,

u nastojanju da budemo iz dana u dan sve bolji , od ove jeseni pripremili smo vam brojne novosti. Prije toga, za one koji možda još ne znaju, voljeli bi napomenuti da je Qushin 100% hrvatski  brend čiji se proizvodi izrađuju u srcu Zagreba pune 3 godine. Od tada smo puno toga naučili, napredovali, griješili, smijali se, plakali... Hvala vam što ste uz nas, što sudjelujete u našem uspjehu, što prepoznajete naše proizvode, što vjerujete u jedan san. <3

Objavljen Od Iva Goluža

Kako izabrati ime ljubimcu?

16.3.2018. 10:01

Dolazak štenca u obitelj je pravi doživljaj za sve. Nevinost i razigranost štenca su prava milina za gledati. Ali kako ga nazvati?! Jednom kada dovedete psa u svoj dom, potrebno mu je i dati ime. Inače ne pridajemo neku važnost samom imenu za kućne ljubimce, ali u realnosti to baš i nije tako nebitno i lagano.

Objavljen Od Iva Goluža
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4