Besplatna dostava
za narudžbe iznad 500,00 kn
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dvoumite se između Cloud i Nest modela?! Niste sigurni koji model jastuka bi bio najbolji za vašu najdražu njušku?! Znamo da za svog ljubimca želite odabrati najbolje, ali vjerujte, koji god model odaberete, vaš ljubimac će biti prezadovoljan.

 

Objavljen Od Iva Goluža

Besplatna dostava

14.9.2019. 09:55

 

Iskoristite besplatnu dostavu u 9. mjesecu na SVE narudžbe i razveselite svog ljubimca najudobnijim jastukom.

 

Objavljen Od Iva Goluža

 

S ponosom vam predstavljamo našu novu liniju jastuka za kućne ljubimce – Qushin Nest. Uz našu standardnu liniju super mekanih jastuka pravokutnog oblika iz Qushin Cloud linije, sada su dostupni i jastuci gnjezdastog oblika iz Nest linije.

Objavljen Od Iva Goluža

Dragi naši Qushinoljupci,

u nastojanju da budemo iz dana u dan sve bolji , od ove jeseni pripremili smo vam brojne novosti. Prije toga, za one koji možda još ne znaju, voljeli bi napomenuti da je Qushin 100% hrvatski  brend čiji se proizvodi izrađuju u srcu Zagreba pune 3 godine. Od tada smo puno toga naučili, napredovali, griješili, smijali se, plakali... Hvala vam što ste uz nas, što sudjelujete u našem uspjehu, što prepoznajete naše proizvode, što vjerujete u jedan san. <3

Objavljen Od Iva Goluža

Kako izabrati ime ljubimcu?

16.3.2018. 10:01

Dolazak štenca u obitelj je pravi doživljaj za sve. Nevinost i razigranost štenca su prava milina za gledati. Ali kako ga nazvati?! Jednom kada dovedete psa u svoj dom, potrebno mu je i dati ime. Inače ne pridajemo neku važnost samom imenu za kućne ljubimce, ali u realnosti to baš i nije tako nebitno i lagano.

Objavljen Od Iva Goluža

Qushin® jastuci za pse osim po svojim prepoznatljivim navlakama, jedinstveni su na tržištu po svojem antialergijskom punjenju koje možete sada i sami regulirati sukladno potrebama vašeg ljubimca.

Objavljen Od Iva Goluža

Predstavljamo vam naš novi proizvod Qushinetto osmišljen kao dodatak Qushin jastuku za kućne ljubimce. Riječ o posebno dizajniranom jastučiću za glavu koji će vašem kućnom ljubimcu pružiti još veće zadovoljstvo spavanja ili ljenčarenja na Qushin jastuku. :)

Objavljen Od Iva Goluža

Ove jeseni pripremili smo nešto novo za naše najmanje njuškice te od sada i oni mogu uživati u najmekšim Qushin jastucima. Samo za pse i mace do 5 kg u ponudi su XS/S Qushin jastuci u veličini 40x55x7cm.

Objavljen Od Iva Goluža

Qushin u Londonu

17.10.2017. 09:51

Hvala svima koji su nas posjetili u Londonu u predivnoj Olympia hali na Pulse sajmu.

Objavljen Od Iva Goluža

Posjetite nas i ove godine na sajmu interijera In Dizajn - Festival modernog doba od 14.-17. rujna 2017. u Areni Zagreb.

 

 

Objavljen Od Iva Goluža
  1. 1
  2. 2
  3. 3