Besplatna dostava za
narudžbe iznad 66 €

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

 

Azaria d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Azaria neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Azaria i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Azaria se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.). Azaria ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Azaria informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Azaria. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Azaria ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a Azaria te na sve stranice unutar qushin.com domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na qushin.com domeni, za koje stranice qushin.com nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice qushin.com ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika.

Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima Azaria neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.